De young fashion store in het centrum van Middelharnis

De taille riem is komend seizoen hรฉt accessoire dat niet mag missen in je garderobe. Hul jezelf in zachte truien en lange jurken deze winter. Trek er een blazer, vest of iets anders wikkelbaars omheen en hou die warmte lekker vast met een riem. Dankzij dit accessoire creรซer je tegelijkertijd toch nog wat taille, ondanks al die layering. Wrapping noemen we dat. We zien diverse soorten taille riemen, soms een subtiel ceintuur van leer, maar ook opvallende exemplaren van stof met bijvoorbeeld studs komen voorbij.

Laat je inspireren en adviseren over deze accessories trend in onze boutique.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram