De young fashion store in het centrum van Middelharnis

Bruin is een kleur die we al een tijdje niet meer in de modecollecties hebben gezien. Deze typische winterse kleur is de afgelopen jaren verdrongen door de kleuren zwart, donkerblauw en grijs. Maar net als je denkt dat we deze tint helemaal vergeten zijn, duikt ‘ie weer op in een vernieuwde versie! En wel in mooie karamel, toffee, hazelnoot en melkchocolade tinten…

Influencers en fashionista’s dragen deze kleuren het liefst van top tot teen in één outfit. Echter kun je deze bruintinten ook heel goed mixen met felle kleuren als oranje, turkoois en geel. Het resultaat is verrassend stylish en doet warm aan tegen de achtergrond van de grauwe, koude winterstraten. Durf jij het aan?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram